Godt beliggende formularbehandling tjenester i dataentryoutsourcing.co.uk

Formularbehandling danne outsourcing tjenester fra vores virksomhed, der tilbyder komplette former forarbejdningstjenesteydelser, design til mailing og database management. Give online-formularen forarbejdning tjenester til kunder over hele verden på laveste priser og 100% nøjagtighed.

Manuel dataindtastning er ikke kun tid stærke og dyre, men også niveau til fejl og et mindre kompetente metode. For at overvinde dette problem, automatiske formularbehandling system blev vedtaget. En organisations formularer og data kan nu fodres en computer og behandles. Vores store erfaring i fremskynde og automatisere behandling cyklus betyder, at vores kunder får den information de savn, når de har brug for det, hurtigt og nemt.

Formularbehandling består af ansøger om en foretrukken service eller ydelse, uanset om det er en påskønnelse kort ansøgning eller forsikringsdækning. Vores løsninger giver oplysninger i realtid til udbydere, læger, farmaceuter, kunder, virksomheder og regeringer. Dække behandling af formularer i store mængder, samtidig opretholde høje niveauer af sikkerhed og strenge tidsfrister. Med vores erfarne projektledere og medarbejdere kan vi håndtere alle dine forsikringer formularer forarbejdning behov.

Form behandlingen omfatter uddrager information form struktureret eller tilpassede formularer, faxer og scannede billeder og ajourføring i om sortimenter af udgange. Form behandling for forsikring, bankvirksomhed og medicinske formularer, som skal replikeres elektronisk.

Hjælper kunder med at konvertere stakkevis af papir poster for forsikring, bankvirksomhed, medicinske formularer og alle andre formularer, der skal replikeres elektronisk i elektroniske filer, som er praktisk, juridisk og hurtigt tilgængelige på nettet. I forhold til papir filer, vil vores Form forarbejdning spare dig for rum, tid og personale. Vores proces integrerer scanning; billede behandling og databehandling, dokument indeksering i en enkelt pakke. Sikkerhedsbegrænsninger på visning og andre programmer kan sættes på plads. Det tillader dig at beskytte dine filer på basis af brugeren af brugeradgangskode.

Form behandling er en førende leverandør af formularer forarbejdning løsninger og tilbyder tjenester med en professionel føler. Vi er i stand til at håndtere mere end tusindvis af former pr. dag ved at udnytte service af vores godt erfarne personale. Vores primære fokus er på data nøjagtighed og kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvalitet på alle niveauer.

Formularbehandling outsourcing tjenester fra vores virksomhed, der tilbyder komplette former forarbejdningstjenesteydelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation